Fõoldal
Írások
Programok
Fotók
Videók
CD-k, DVD-k
Elérhetõségeink
Csengõhangok
CSÖP-program
 
Csillagkrajcár Önsegélyezõ Program - CSÖP
 

Alapítványunk egy Ábel-típusú programot dolgozott ki a kultúrális - spirituális érdeklõdéseddel-továbbképzéseddel járó költségeid, és az egészséges életmóddal kapcsolatos kiadásaid finanszírozására.

A kölcsönösség elvén alapuló rendszer a testvéri összefogást hivatott modellezni.

Míg a profitorientált globalizációs stratégia szembefordítja, kijátsza az embereket egymás ellen, addig a CSÖP a természet rendjével összhangban, a kölcsönös szeretet és összetartozás elvén alapul. Nem haszonért, hanem egymás segítéséért dolgozunk - örömmel, önként és önzetlenül.

Örömmel vesszük, ha csatlakozol a programhoz - amennyiben egyetértesz az alapítvány által képviselt szellemiséggel, a kultúra és az egészség támogatásával.

Célunk, hogy szimpatizánsaink számára ne jelentsen plusz terhet a kiadványainkhoz való hozzájutás (cd-k, dvd-k, könyvek, brossúrák), a rendezvényeinken való részvétel, illetve a rendezvényeinkre való utazás. Valamint alapítványunk másik kezdeményezése - a Csillagösvény Békeegyetem - szemináriumjaira való eljutás. Továbbá az egészséges életmódhoz ajánlott egyes bioélelmiszerek, gyógynövénykészítmények beszerzése. (Hamarosan)

 

 

A programhoz csatlakozók sorszámmal ellátott Alapítványi Útlevelet kapnak, mely sorszámhoz egy csillagkrajcár-bankszámla is tartozik.

Az útlevél szimbólikus. Érvényességi ideje korlátlan.

Nagyobb rendezvényeinken, fesztiváljainkon pecsételünk bele.

Ajándékba adjuk mindazon szimpatizánsainknak, akik komolyan érdeklõdnek az alapítvány céljai iránt és csatlakoznak a CSÖP-höz.

Ezen érdeklõdést demonstrálandó megkérünk, hogy válassz kiadványaink közül tetszésed szerint legalább 10 ezer csillagkrajcár értékben (4 db cd-t/dvd-t. Ez lehet 4 különféle vagy akár 4 egyforma cd/dvd is).

 

Ezen zenés cd-k, illetve videó dvd-k hallgatásával-nézésével közelebbrõl is megismered üzenetünk esszenciáját.

Segíts megtalálni azokat az embereket, akiknek szükségük van ránk! Minden újabb szimpatizáns megtalálásáért jutalomkrajcárokkal gyarapodik számlád, s az õ ismerõseik után is, illetve minden, az alapítvánnyal összefüggõ tevékenységeik után - hasonlóképp a különféle MLM hálózatokhoz. Viszont velük ellentétben nálunk nem jutalékot kapsz, hanem jutalmat. Jutalomkrajcárjaidat tetszésed szerint bármikor átválthatod kiadványainkra, termékeinkre, illetve a rendezvényeinkre való utazás, szállás, étkezés költségeit finanszírozhatod belõle.

Így támogatjuk a béke ügyében végzett szolgálatodat.

A bevásárlásokkal töltött hosszú órák helyett látogasd kultúrális programjainkat, zenés estjeinket, vagy csak egyszerûen töltsd idõd lelki töltekezéssel - s gazdagabb lesz az életed.

Rendezvényeink után hozzájuthatsz sok hasznos dologhoz, csillagkrajcárért beszerezhetsz bioélelmiszereket, gyógynövénykrémeket, mindezt az általunk garantált minõségben.

 

Ha nagyobb értékû mûszaki cikk vásárlására gyûjtesz, lehetõséged van hasonló cipõben járó társakkal csoportot alkotni. Közös megegyezés szerint lehet pl. havi X% részlet összedobásával venni 1-1 eszközt, melyet a csoport tagjai között közös imádság közepette kisorsolnánk. Így legrosszabb esetben a termék teljes vételárának kifizetésekor jutnál hozzá pl. dvd lejátszóhoz, fényképezõgéphez. Az addig befizetett részletek csoporttársaid vásárlásait segítenék elõ. De lehet, hogy épp fordítva, az õ részletfizetéseik segítenének Téged elsõk közt az általad választott dologhoz való hozzájutáshoz.

Létrehoztunk egy olyan olyan oldalt (hamarosan), ahol a vásárlások terén szerzett tapasztalatokat kölcsönösen megosztjuk egymással. Tehát, ha pl. egy zenelejátszót vagy filmfelvevõt, porszívót, gyümölcscentrifugát, notebookot vagy bármit szeretnél vásárolni, segítünk abban is, hogy milyet és hol érdemes. De utazáshoz is találsz hasznos tanácsokat.

Ha bármi kérdésed, kérésed, mondandód van, írj a

csillagosvenyalapitvany@gmail.com címre.