Fõoldal
Írások
Programok
Fotók
Videók
CD-k, DVD-k
Elérhetõségeink
Csengõhangok
CSÖP-program
 
     
 

Õszi turné - 2009. szeptember

 
 
 
 
Ha szeretnénk egy élhetõbb világot magunk körül, akkor a szívünkben-lelkünkben kell elébb a változást elõteremteni. Hogyan tegyük gyakorlattá? Melyek a maradandó értékek eme illuzórikus világban? E kérdésekre igyekeztek választ adni az õszi turné koncertjei.
 
    Világzenei koncert Pesten, a Vasúttörténeti Parkban  
       

Szeptember 18 - október 1-e között hazánkba látogatott a Puerto Rico-i illetõségû José Ismael Irizarry gerontológus, természetgyógyász, triatlonista. A Karib-térségbõl érkezett szakértõ számos rendezvényen vett részt Csabáékkal. A majki biofesztiváltól a székelyföldi turnéig elkísérte õket.

 

Életünk legfontosabb napja a mai nap, most tudjuk megváltoztatni az életünket, tegnap már késõ, holnap még soká... - José elõadása a gondolkodás és az egészség kapcsolatáról

       
 
Erdélyi turné
   
       
 

 

Koncert Marosvásárhelyt, a Bolyai Líceumban

 
 
 
 
   
 
Életmód elõadás Székelyudvarhelyen, a Bocskai Házban - A kozmikus órával összhangban élve megtaláljuk az egészséget... - hangsúlyozta Csaba
   
 

 

 

Majd koncert ugyanott
 
   
 
Az összetartás, a jóság, az emberi értékek újrafelfedezése képes megmenteni a világot
Koncert Gyergyószentmiklóson
 
 
  A Fény TV Híradójában:    
   

 

Az erdélyi turné egy különleges koncerttel zárult: lent a sóbányában, Parajdon,

a hegy gyomrában

 
 
Egy kisfurgon rakterében szálltak le mûvészeink a föld alá a bányabéli koncerthez. A feljövetelkor volt némi izgalom, mert az egynyomtávú alagútban szembejött egy busz, ami a lejtõn nem bírt idõben lefékezni. A furgon sofõrjének bravúrján múlott, hogy sikerült elkerülni az összeütközést s épségben vissza tudtak tolatni a szûk járatban az elõzõ szint beállójába.
 

Vissza a fotˇalbumokhoz

Vissza a f§oldalra