Fõoldal
Írások
Programok
Fotók
Videók
CD-k, DVD-k
Elérhetõségeink
Csengõhangok
CSÖP-program
 
 

 

Puerto Rico 2. - 2009. február

 
   

Puerto Rico mágikus hely, sok tekintetben nagyon hasonlít Magyarhonhoz.

A taino nyelvet beszélõ indiánok lakták valaha.

Ada és Csaba egy bõ hetet töltöttek a szigeten - rengeteg fellépéssel.

Dominikából megérkezve rögtön egy koncerttel kezdték a Buenos Días Alapítványnál, ahol másnap megismételtették velük a mûsort. Néhányan ekkor már kívülrõl fújták a dalaikat.

Kilenc fellépésre került sor, Carolinán, San Juanban és Mayagüezben. Ez utóbbit a híres gitáros-énekesnek, Roy Brown-nak dedikálták, aki meghívta villájába a mûvészházaspárt. A felejthetetlen este rengeteg dal hangzott el Csabáék majd Roy elõadásában.

Roy érdeklõdve faggatta Csabát a magyarországi helyzetrõl és sok hasonló tapasztalatról számolt be, mint egy gyarmatosított szigetállam zenés szabadságharcosa. Kiemelte, hogy a helyi kultúra ápolásával rengeteget lehet segíteni - s erre bíztatja a magyarságot is a globalista kalóztõkével folytatott önvédelmi harcban.

 

 
  
  
   

Koncert a Plaza las Americasban

José Irizarry indián furulyán és fakongán kísérte Csabáékat

 
 
 

 
 
Roy kertjében
   
 
Labant Csaba, Ada, Roy Brown, José Irizarry
   
 
Kilátás a tengerre
   
 

S hogy milyen csodákat képes produkálni az élet, a Gondviselés láthatatlan szálai miként illeszkednek egymáshoz a halandók számára véletleneknek tûnõ dolgok mélyén:

Csabáék a turné utolsó estéjén vacsorázni mentek egy étterembe, két magyar hölggyel volt találkozójuk, egyikük a helyi röplabdacsapat ideigazolt sztárja. Csabáék érkeztek elsõként, de a megbeszélt étteremben nem kaptak szabad asztalt, ezért továbbálltak. A következõ étteremben is hosszú sor várt az asztalokra. Egy harmadik helyre ültek hát be végül, s mit ad Isten, alighogy megrendelték a vegetáriánus vacsorát, megérkezett... nem a magyar sportcsillag, hanem José Feliciano, a világsztár és menedzsmentje s leültek a szomszéd asztalhoz!!!

A két asztal úgy helyezkedett el, hogy a legendás gitárkirály és Csaba pont egymással szemközt ültek. Természetesen bemutatkoztak egymásnak. Mikor a vak sztár meghallotta, hogy Csaba magyar, azonmód megszólalt MAGYARUL: "Nagyon szépen köszönöm!" Csabának a meglepetéstõl elállt a szava. Feliciáno folytatta: "Beszélj nekem magyarul, kérlek."

 
   
 

 

 

 
Csaba, José Feliciano, Ada, José Irizarry
 
   
   
Vissza a fotóalbumokhoz
Vissza a fõoldalra